over Studio Bandito

Over Studio Bandito

Studio Bandito is een slagvaardige en creatieve printstudio met een speciale voorliefde voor mooi papier. Iedereen die professioneel print- en drukwerk wil, helpen we graag met het vinden van de juiste ingrediënten voor grafische producties.

We zijn gestart in 2003 als &producties in Utrecht en werken sinds 2017 vanuit Driebergen onder de naam Studio Bandito. We bedienen de zakelijke markt én consumenten. Je opdrachten worden gemaakt op onze eigen print- en bindmachines. Voor aanvullende, specialistische grafische diensten werken we samen met betrouwbare collega’s. Er is zoveel moois te koop.

Print- en ontwerpstudio’s als het onze zijn een verzamelplek van talloze verschillende producten. Je ziet bij ons het gewone dagelijks werk voorbij komen. Mailings, folders en flyers, lesboeken, bloks en posters. Geen rocketscience maar het moet er wel goed, netjes en strak uitzien. Daarnaast maken we graag bijzondere producties, de successstories. Juweeltjes van knisperend papier waaraan ambachtelijke handboekbinders hun proeve van bekwaamheid toevoegen.

Drukwerk is altijd maatwerk. Maar we ontwikkelen zelf ook producten die passen bij onze opdrachtgevers. Bijvoorbeeld: Banditoboeken voor groepen en de PP Planner voor brugklassers. Wij bieden de basis, jij de inhoud. Vind je het prettig om te kunnen overleggen, advies te krijgen, iemand te spreken die meedenkt over uitvoering en aanvullende ideeën heeft om jouw project nog beter te laten opvallen? Zoek je oplossingen binnen een budget, of samenwerking met grafische professionals zoals een vormgever, fotograaf of webbouwer? Soms past een grote internetdrukker bij je project. En soms niet.

Bel ons.

Nancy Anraad Hans Groenewold